Servis turbo kompresora (turbo servis)

Turbo kompresor ili turbo punjač (engl. turbocharger) je centrifugalni kompresor koji se nalazi na istoj osovini sa turbinom koju pokreću gasovi iz motora. Svrha turbo punjača je da poveća snagu motora uz uštedu energije i smanjenje štetnig izduvnih gasova. Danas turbo punjači imaju široku primenu i ugrađuju se kako u dizel tako i u benzinske motore.

turbo punjac

Pored toga što je Servis Žeravica već dugi niz godina u samom vrhu popravki i servisiranja komponenti sistema za ubrizgavanje goriva, sada sa istim znanjem i uspehom u našem servisu rešavamo i probleme turbo kompresora. Pre popravke svakog turbo kompresora prethodi detaljna analiza kvara. Na taj način korisniku naših usluga možemo prethodno da predočimo šta je neophodno zameniti od delova i koja je cena popravke, da bi se potom u dogovoru sa njim pristupilo servisiranju turbo kompresora.

turbo servis

Pored originalnih rezervnih delova i stručno osposobljenih radnika, za vrhunsko servisiranje turbo kompresora neophodno je i precizno balansiranje nakon sklapanja, što nam omogućava poslednja generacija balans mašine, svetski poznate marke Schenck.

servis turbo kompresora

Kako je turbo kompresor izuzetno osetljiv, za naše korisnike smo pripremili detaljno uputstvo za ugradnju i dalje korištenje. U našem servisu je takođe moguće dobiti i uslugu ugradnje turbo kompresora u vozilo.

portfolio-img-3

Servis turbo kompresora
Ako se odlučite da u Servisu Žeravica popravite turbo kompresor (turbo punjač) Vašeg dizel ili benzinskog turbo motora bilo kog tipa – napravili ste pravi izbor, jer ne samo što dobijate vrhunsku uslugu popravke, nego još i čitav niz usluga koje štede Vaš novac:

– Besplatnu dijagnostiku kvara na turbo kompresoru
– Predlog za optimalno rešenje problema
– Najpovoljnije cene rezervnih delova nepohodnih za popravku
– Garanciju na izvršene usluge u trajanju od 12 meseci
– Besplatno dopremanje turbo kompresora na Vašu adresu

U slučaja kvara na turbo kompresoru slobodno se obratite nama za pomoć. Rado ćemo Vas posavetovati i predložiti rešenje kako da Vašem turbo kompresoru produžite vek trajanja.

portfolio-img-3