Servis kamiona i teretnih vozila

Za komercijalna vozila koja se koriste u privredi imperativ je da su uvek potpuno ispravna, u radu rentabilna i na raspolaganju za obavljanje najodgovornijih zadataka. Zbog toga vlasnici teretnih vozila ne prihvataju kompromise već odlaze kod proverenih servisera kakvi su ovlašteni Bosch servisi, gde znaju da će dobiti prvoklasnu uslugu dijagnostike i otklanjanja kvara na vozilu.

servis kamiona žeravica

Bosch Diesel Centar Žeravica u svom sastavu ima i autorizovani Bosch servis kamiona (Bosch Truck Service). Pored kamiona, u našem servisu za popravku i servis teretnih vozila popravljamo i sisteme ubrizgavanja goriva kod traktora, kombajna, privrednih i građevinskih mašina.

kamion servis žeravica

Najviši kvalitet usluga našeg servisa zasniva se na dugogodišnjoj saradnji sa firmom Robert Bosch GmbH, upotrebi najnovijih uređaja u dijagnostici i testiranju, kao i na korištenju palete pribora i originalnih rezervnih delova Bosch kvaliteta.

Servis kamiona, poljoprivrednih i građevinskih mašina

Servis Žeravica ima halu za popravku teretnih vozila u kojoj je moguće u isto vreme postaviti dva kamiona “šlepera” i četiri najveća kamiona. Opremom za kompjutersku dijagnostiku marke Bosch popravljamo sve vrste teretnih vozila. Deo opreme za popravku teretnih vozila je i uređaj za ispitivanje kočnica za teretna vozila do 18 tona po osovini. Teretnim vozilima je omogućeno da prođu kroz dvorište servisa internim putem bez okretanja.

Kompanija Robert Bosch GmbH je aktivni učesnik u razvoju automobilske industrije, najveći je svetski dobavljač delova za vozila i ima poslovne odnose sa skoro svim proizvođačima vozila u svetu. Zbog toga svaki Bosch servis kamiona može biti alternativa za odlazak u ovlašteni servis nekog proizvođača vozila, jer pruža kompetenciju za sve marke vozila.
Kada izaberete neki iz mreže autorizovanih Bosch servisa za popravku ili servis Vašeg vozila, kombinacija visokokvalitetnih delova i kvalifikovanog osoblja sa Bosch dijagnostičkom opremom i tehničkom podrškom, rezultovaće brzom i efikasnom uslugom.