Ostale usluge

Dijagnostika i servis putničkih automobila, servis teretnih vozila, trening centar po originalnom Bosch programu obuke

Bosch Diesel Centar Žeravica je ovlašteni Bosch Car Serevice, Bosch Truck Service i Bosch Training Center

Servis putničkih i teretnih vozila, Bosch trening centar

Bosch Diesel Centar Žeravica je ovlašteni Bosch auto servis (Bosch Car Service) i ovlašteni Bosch servis kamiona (Bosch Truck Service) i kao takav predstavlja deo globalne mreže Bosch servisa. Jedna od ključnih prednosti servisa koji pripadaju ovoj servisnoj mreži jeste pristup najnovijim Bosch stručnim treninzima što našim mehaničarima omogućava da uvek budu u toku sa aktuelnim trendovima u auto industriji i da koriste najmoderniju Bosch dijagnostičku opremu i testove za preciznu detekciju kvarova na motornim vozilima.

Uz pomoć najsavremenijih Bosch tehnologija za testiranje, naši kvalifikovani mehaničari će brzo i efikasno izvršiti dijagnostiku Vašeg vozila i odmah Vam predložiti rešenje, profesionalno i povoljno. Naše višedecenijsko iskustvo uz najmoderniju opremu i brigu za klijente, donelo nam je mnogobrojna priznanja. Obratite nam se s poverenjem i lično se uverite u kvalitet naših usluga.

Dijagnostika

Servis Žeravica za detekciju kvarova na vozilima koristi najsavremenije Bosch dijagnostičke uređaje, što uz veliko iskustvo i Bosch obuku mehaničara našim klijentima garantuje kompetentnost za popravke sih marki vozila i prvoklasnu uslugu uz prihvatljive cene.

Auto servis

Naš auto servis vrši usluge popravki i održavanja putničkih automobila svih proizvođača. Raspolažemo kompletnom opremom i alatima po standardima Bosch auto servisa a naši mehaničari se usavršavaju na stručnim seminarima iz oblasti automobilske industrije.

Servis kamiona

Bosch Diesel Centar Žeravica ima u svom sastavu i ovlašteni Bosch servis kamiona. U našoj hali za popravku teretnih vozila pored kamiona kod nas možete izvršiti servise i drugih vozila kao što su: privredna vozila, građevinske i poljoprivredne mašine novije generacije.

Bosch trening centar

U saradnji sa kompanijom Robert Bosch GmbH oformili smo trening centar koji je sada jedan od najboljih u regiji. Centar ima dve učionice za teorijsku nastavu i dve radionice u potpunosti opremljene za praktičnu nastavu u kojima se može raditi istovremeno na četiri vozila.

Usluge dizel centra

Remont dizel pumpe
Servis pumpa-dizne
Popravka common-rail -a
Servis turbo-kompresora