Bosch trening centar

Kompanija Robert Bosch GmbH poseduje neprocenjivo iskustvo u proizvodnji sistema za automobilsku industriju koje je akumulirano tokom jednog veka a njihove inovacije su postavile globalne standarde u ovoj oblasti. Isporučujući delove za prvu ugradnju, Bosch usko sarađuje sa gotovo svim proizvođačima vozila i tako aktivno učestvuje u razvoju auto industrije u svetu. Uporedo sa tehnološkim razvojem u ovoj kompaniji se podrazumeva da se stručno osposobljeno osoblje neprestano usavršava u svom znanju.

Bosch trening centar Žeravica

Da bi servisi mogli da prate tehnološki razvoj i inovacije u auto industriji, kompanija Bosch je oformila mrežu svojih trening centara za obuku servisera. U okviru Bosch Diesel Centra Žeravica imamo oformljen trerning centar koji je jedan od najboljih školskih centara za obuku servisera u ovom delu Evrope.

Trening centar Žeravica

Naš trening centar poseduje najnoviju dijagnostičku opremu i nudi mogućnost obuke na uređajima za ispitivanje snage motora (tzv. “Dino test”) i na uređajima za podešavanje geometrije vozila. Imamo dve učionice za teorijsku nastavu i dve radionice koje su u potpunosti opremljene za praktičnu nastavu, u kojima se može raditi na četiri vozila u isto vreme.

Bosch trening centar Žeravica

Svedoci smo rapidnog razvoja u automobilskoj industriji, sistemi na vozilima postaju sve kompleksniji a zahtevi za kvalitetnom dijagnostikom, servisom i održavanjem konstantno rastu. Zbog toga poznavanje novih elektronskih sistema na vozilima zahteva konstantno usavršavanje i učenje, bez čega je veoma teško ispuniti zahteve korisnika i ostati konkurentan na tržišitu.

Žeravica Bosch trening centar

Obuka servisera u saradnji sa kompanijom Bosch omogućava ovladavanje novim, kompleksnim tehnologijama koje se ugradjuju u motorna vozila i nudi praktično, koncizno i u praksi upotrebljivo znanje, što je od zajedničkog interesa kako za kompaniju Bosch tako i za servisere-mehaničare.

Trening Center

Ulaganje u obuku servisera predstavlja ulaganje u sigurnost i budućnost svakog servisa motornih vozila. Mi Vam pružamo mogućnost da u našem Bosch trening centru u Novom Miloševu Vaši serviseri završe obuku po originalnom programu kompanije Robert Bosch GmbH.